Felújított üzlethelyiség várja új bérlőjét

215 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Májustól hosszútávra kiadó egy 60 nm-es üzlethelyiség Mohácson, a Radnóti lakótelepnél. Az ingatlan egy 45 nm-es eladótérből és a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekből áll, amely magába foglal egy irodaként vagy raktárként használható helyiséget és két mellékhelyiséget is.

Az üzlet frekventált helyen van, utcai bejáratos, mind a gyalogosok mind az autóval érkezők számára jól megközelíthető. A parkolás az üzlet előtt, és közelében könnyen megoldható.
Az ingatlan világos, utcai kirakatai révén kiválóan alkalmas lehet kiskereskedelmi tevékenységre, ügyfelek fogadására és irodai használatra is előnyös.

Az üzlet helyiségeinek felújítása a befejező szakaszban van, ennek során a teljes villamoshálózat és az összes nyílászáró cseréje/felújítása valósult meg. Az eladótérben LED világítással rendelkező álmennyezet került, illetve új burkolatok kerültek beépítésre. A festés már befejeződött, jelenleg a mázolás utolsó simításai folynak.

A bérleti díj 120.000 + ÁFA, a birtokba vételhez 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució fizetése szükséges. A rezsi elszámolása fogyasztás alapján utólag történik.

Kérdés esetén vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban kérem, keressen bátran akár hétvégén is!

Szabó Zsolt Győző
20/944-3719
szabo.zsolt@ving.hu

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.