Két telek egy lakóházzal egyszerre Tápiógyörgyén

1006 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tápiógyörgyén az Ady utcában jó adottságokkal rendelkező telkek eladóak.

A két ingatlan együttes mérete 1540 m2 és mind a kettő járdás és aszfaltozott útra nyílik. A két telek egymás mellett van közvetlenül, nincs kerítéssel elválasztva. Kíváló befektetés építkezőknek, akár a ház felújításában, akár bontásban gondolkodnak. A duplatelken ikerház is építhető, az ingatlanok beépíthetősége 30%. Tehermentes mind a két ingatlan és 1/1 tulajdonostól eladó. Tápógyörgye falusi CSOK támogatott település.

Mindkét telek összközműves. A beépítetlen telken ásott kút van, míg a másikon egy falusi, kb. 135 m2-es hasznos területű ház található padlással, 2 különálló melléképülettel, illetve borospincével.

Az egyik telek, amely beépítetlen 720 m2 területű. Az ingatlan szélessége 18 m, hosszúsága 40 m.

A lakóházzal rendelkező telek mérete 820 m2. Az ingatlan szélessége 23,4 m, hosszúsága 35 m. A lakóház 1 nappaliból, 3 szobából, 1 konyhából és 1 fürdőből áll. A külső kerülete 10m x 16m.

A két ingatlan csendes környezetben található, pár méterre egy nagyobb játszótérrel. Az infrastruktúrája kíváló, közvetlen vonat közlekedik Budapestre és az ingatlanoktól gyalog mindössze 5 percre található a vonatállomás. Budapesttől körülbelül 80 km-re fekszik Tápiógyörgye. Nagykáta, Cegléd és Szolnok 30 perces autóúttal elérhető.

Tápiógyörgye kedvelt település a pihenésre és kikapcsolódásra vágyóknak is, mivel strandfürdővel és horgásztóval rendelkezik, továbbá megannyi ifjúsági tábor kerül megrendezésre. A településen óvóda, általános iskola, könyvtár és zeneiskola is működik.

A két ingatlan együttes ára 8.500.000 Ft.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).

Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.