Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

Okos Otthon, mindenhez közel!

132 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Tisztelt Érdeklődő!

Szeged-Belvárosában, a Brüsszeli körúton, 67nm-es, nappali+2 hálószobás, új építésű lakás kiadó. Az ingatlan abszolút csendesnek mondható, mert az összes ablaka a belső udvarra néz, de a Brüsszeli körút miatt minden elérhető közelségben található. A bútorozott és gépesített. A házról tudni kell, hogy liftes ház, de a liftre lehet nem lesz szüksége, mert a lakás első emeleti. A ház "okos-ház" hőszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkezik. Erről annyit kell tudni, hogy a telefonján beállítja a kívánt hőfokot és legyen Ön a lakásban, vagy bárhol ahol van internet, tudja szabályozni a lakás hőmérsékletét, télen nyáron. A lakásban a kívánt hőmérsékletet padló és mennyezet hűtés-fűtéssel oldották meg. Az ingatlan ablakai elektromos alumínium redőnyökkel felszereltek.
A lakás jelenleg is bútorozott, berendezett, további bútorozottság megegyezés kérdése.

A rezsi költség kb: 20eFt/hó

Az ingatlanhoz tartozik egy belső udvari kocsibeálló.

Az okos otthon-hoz kulcsom van, rugalmasan megtekinthető.

Bérleti díj: 160eFt/hó

A lakás kibérléséhez 2 havi kaució szükséges és a tulajdonos hosszabb távra (legalább 1 évre) szeretné kiadni megbízható bérlőnek.

Amennyiben kérdése merül fel, illetve megtekintené, kérem keressen elérhetőségemen.

Szirbik Sándor
70/606-3597
szirbik.sandor@ving.hu

Szirbik Sándor

Szirbik Sándor

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 606 3597
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.