A lehető legjobb kezekbe került az ingatlan eladásunk. Számunkra a legfontosabb volt hogy olyan emberek vásárolják meg a házunkat akik a későbbiekben vigyáznak rá és szépítik, rendben tartják mert nagyon sok emlékek fűznek bennünket ehhez az ingatlanhoz. Sikerült Móninak megtalálnia a legmegfelelőbb családot és ezen felül nagyon sok segítséget adott a hivatalos ügyek elintézésében is ami különösképpen nagy öröm volt számunkra. Ritka az ilyen nagyszerű "ingatlanos". Mindenkinek jószívvel ajánlom!

Hortobágyi Ákos

Ibolyát jó szívvel ajánljuk bárkinek, aki ingatlant keres vagy eladni szeretne. Minden kérdésünkre választ kaptunk. Segítségével könnyen ment az adásvétel majd a birtokbaadás, a szolgáltatók felé történő ügyintézés, stb.... Köszönjük!

Nóra Horel

Erika szuper kedves, empatikus, nyílt és nem mellesleg imádja a munkáját! Hát kell ennél több? Nekem nem!

Kata

Gábor személyében egy precíz, vidám,megbízható embert ismertem meg. Az ügyfelekkel szemben nyitott és fugyelmes, kifejezetten kellemes ember. A szakértelme kimagasló.

Csöndörné Anita

Tapasztalatom a telek eladàssal kapcsolatban a következö: Teljes mértékben elégedett vagyok, mivel gyors, preciz értékesités törtènt. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Karádi Emese Ilona

Ajánlásom alapja Imre szakmai precízítása,megbízhatósága,kapcsolattartása az ügyfeleivel.Köszönjük ,hogy segítségével gyors és zökkenőmentes eredményt értünk el. Kívánunk neki még a továbbiakban is nagyon sok ugyanilyen elégedett ügyfelet a munkája során. Üdvózlettel: Stadlerné Edit.

Stadlerné Kovács Edit

Köszönettel tartozom Alíznak a gyors ügyintézésért,biztató támogatásáért.Bizony nehezen fogtam bele a ház ingatlan eladásba,és egy kisebb lakás vásárlásába egyedül álló nőként.Alíz emberileg ,lelkileg is támogatott.Szakmaiságát dicsérve szinte egy héten belül lezajlott a házeladás,és az elképzelt ingatlan megvásárlása.Immár a költözés közepén állok.Ha valamiben elakadok,egy hívás és segít.Köszönöm Alíz,hálás vagyok Neked!

Dr.Soós Tibor Józsefné

Imre Nekem és családom más tagjainak is segített ingatlan eladásban, vásárlásánál és hasznos tanácsokkal látott el. Mindig korrekt, pontos és megbízható személy ként állt helyt. Közvetlen személyisége miatt mondhatom, hogy új barátot is szereztem. Mindig számíthatok rá. Ha gyors, és megbízható ingatlanértékesítőt szeretne, keresse bátran, őszintén ajánlom.

Molnár Elek

Ingatlant vásároltunk, melyhez a jelentős önerőn túl lakossági hitel felvétele is szükségessé vált. Ingatlanközvetítőnk segítségével jutottunk el Mónikához, aki szoros munkahelyi elfoglaltságainkhoz alkalmazkodva munkaidőn túl is rendelkezésünkre állt. Segítségével számos hitelintézet kínálta lehetőséget gyorsan át tudtunk tekinteni. Ki tudtuk választani a számunkra legkedvezőbb bankot, futamidőt, hitelfajtát és tekintettel a csökkenő kamatlábakra, a hitel kérelem beadásának a legoptimálisabb időpontját. Az ügyintézés alatt végig segítségünkre volt a szükséges dokumentumok beszerzésében, a hitelt nyújtó intézettel való kapcsolatfelvételben, szerződéskötésben, földhivatali ügyintézésben. Az általa biztosított kamatkedvezményen túl a kapcsolattartás, hitelszerződés megkötése és a hitel kiutalása is hihetetlenül gyorsan és gördülékenyen ment. Hálásak vagyunk, hogy bármilyen kérdésben munkaidejétől függetlenül rendelkezésünkre állt. Munkahelyünkről való távollétek és banki sorban állások nélkül a legkedvezőbb hitelhez segített hozzá minket. Köszönjük!

Dr Mihucza Marianna

Szilárd egy igazi uriember! Maximálisan elégedett vagyok a hozzáállásával. Barátságos,közvetlen és profi!! Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!!

Roland

Szia Éva! Szeretném megköszönni az ingatlan eladásával kapcsolatos munkádat. Pontosan, rugalmasan - szakmailag és emberségességed folytán - kiemelkedően végzed a munkádat. Az ingatlan eladással kapcsolatban a társszervekkel és szakemberekkel is tartottad a kapcsolatot, így sok időt spóroltál nekem és sok munkát végeztél el helyettem. Így számomra nem kétséges, hogy ha legközelebb ingatlant szeretnék venni vagy eladni Téged foglak keresni. Köszönettel: Juhász Anita

Juhász Anita

Ági az ingatlan eladása során minden folyamatban profi szakmai tanácsokkal és munkával segítette az értékesítést. Az érdeklődőkkel is kedvesen, segítőkészen működött együtt. Szívesen ajánlom mind eladók, mind vevők részére, nem fognak benne csalódni!

Torma Tibor

Mindig időben érkezett. Minden szükséges intézni valót lerendezett elképesztő gyorsasággal. Csak az adás-vételit kellett aláírnunk. Csak ajánlani tudom.

Bellányi Gábor

Teljeskörű ügyintézést, korrekt tájékoztatást, hasznos tanácsokat kaptam Hohl Józseftől. Köszönöm szépen.

Tünde Kovács

Kulcsot adtam...szerződést és megfelelő bérlőt kaptam! Szerintem ennél gyorsabban nem is történhetett volna! Köszönöm! Ajánlom!

Kovács Péter

Sándor nagyon felkészült szakmai tudással rendelkezik. Nemcsak az ingatlan megvételében, a szerződéskötésben, de az ingatlan kiadásában is hatékonyan segített. Minden fél felé korrekten, folyamatosan segítette az eladás, vétel és kiadás ügymenetét. Megbízható, csak ajánlani tudom! Én nagyon köszönöm a munkáját és további sok sikert kívánok!

Kalmár Tibor

Imre a legprofibb ingatlanos,aki nagyon segítőkész és nagyon ért a szakmájához.Mindenben tud segíteni,mindent el tud intézni.Nyugodt szívvel ajánlom annak aki ingatlant szeretne eladni és annak is aki venne.

Bellányi Petra

Ágika egy rendkívül kedves, szolgálat kész, nagyon profi ingatlanos, mindenben segítségünkre volt, nagyon hálásak vagyunk, köszönjük a munkáját. Őszinte szívvel ajánlom mindenkinek

Matyelka Dezsőné

Nagyon köszönök minden segítséget! Profi eladás és segítség megtalálni új otthonunkat. Mind a két ingatlant rövid időn belül el adta és remekül kiszűrte a komoly érdeklődőket. Nagyon ajánlom megbízható, gyors, kedves.

Vida Lászlóné

Kedves Zoli! Immár sokadik ingatlanunkat értékesíted, továbbra is lelkesen végzed a munkádat! A jövőre nézve is foglak keresni, és ajánlani is foglak. Megtalálod a vevők igényeit jól méred fel, és körük tekintően jársz el mind a bejárás, mind az értékesítés során. Sok sikert kívánok neked tovább ezen az úton, csak így tovább!

Simon Roxána